Irene Smit

Tariefindicatie: € 155-175

Irene is e-commerce manager, trendwatcher en senior product owner. Ze is onze strategische partner met een achtergrond in organisatie transformaties. Irene heeft samen met haar team een Europese organisatie, getransformeerd naar een moderne wendbare organisatie.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Irene is e-commerce manager, trendwatcher en senior product owner. Ze is onze strategische partner met een achtergrond in organisatie transformaties. Irene heeft samen met haar team een Europese organisatie, getransformeerd naar een moderne wendbare organisatie. Hierbij was zij de aanjager en nauw betrokken bij de IT, marketing, operations en customer service teams. Door nieuwe effectieve rituelen zowel voor management als teams, zijn doelen samen geformuleerd. Dit met verbluffende resultaten!
In de afgelopen jaren heeft Irene nieuwe tools ontwikkeld en in de praktijk toegepast. Ze zet deze het liefst in om transparantie en samenwerking in een organisatie te verbeteren.
Irene begeleidt binnen Bright6 organisaties bij de implementatie van een organisatie brede Rolling Roadmap of een Future-scan. Hiermee krijg je een helder beeld hoe de organisatie ervoor staat, waar de ambitie ligt en wat een eerste stap richting een toekomstbestendige organisatie zou kunnen zijn. Na haar future-scan zet zij de juiste experts in om met jouw teams aan de slag te gaan.
Wil je veranderen en niet veranderd worden? Neem dan contact op met Irene. Je kunt een whatsapp sturen via deze website, mailen op team@bright6.nl of bellen op 06-11002601.

"*" geeft vereiste velden aan

We sturen een kopie van de aanvraag en je ontvangt per mail een voorstel en verdere informatie.
Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *