Spaans

Bright6 is een interim groep strategische denkers, doeners, vernieuwers, leiders, trainers en onderzoekers van de upcoming workspace. Wij hebben talent en tijd, maar vooral nieuwsgierigheid en kracht gebundeld om mens en bedrijf te inspireren en oude werkrituelen voorbij te laten gaan.

3 resultaten gevonden

Filters

Jochem van Beek

Jochem is inzetbaar als interim-manager, programma-manager, team-coach, change-manager, strategisch marketeer én voor het echt realiseren van de gewenste verandering. Hij heeft veel kennis en internationale ervaring binnen verschillende grote en complexe organisaties op het gebied van: strategie en implementaties, Marketing & Sales, CX, change-management, nieuwe werkwijze introduceren (Agile), people-management, marketing, management en team-coaching.

Bekijk freelancer

Frederique Kamp

Frederique is een ervaren CX professional, spreker en sparrings partner voor directie met een drive voor continue verbetering door het toepassen van Agile principes en praktijken. Haar primaire focus hierbij? Het maximaliseren van organisatie focus en waarde. Frederique bekijkt verbetermogelijkheden altijd vanuit het grotere plaatje. Teams en directie helpen om meer klantgericht, waarden gericht en wendbaar te worden is stap één. Maar ook de besturing vanuit directie en management moet veranderen om écht impact te kunnen maken.
Frederique is een authentiek, pragmatisch, open en eerlijk persoon die jouw organisatie van A-Z in beweging zet om dingen voor elkaar te krijgen.

Bekijk freelancer

Andrea Brands

Stel je voor, hoge scores op je service-levels, je backlogs zo goed als nul en tevreden klanten. Trotse medewerkers, die groeimogelijkheden binnen jouw bedrijf zien. En processen die lekker draaien, omdat ze duidelijk en beschreven zijn. Andréa Brands kan je helpen dit te bereiken. Met haar jarenlange ervaring en resultaatgerichte aanpak brengt zij jouw operatie op orde.

Bekijk freelancer