Frans

Bright6 is een interim groep strategische denkers, doeners, vernieuwers, leiders, trainers en onderzoekers van de upcoming workspace. Wij hebben talent en tijd, maar vooral nieuwsgierigheid en kracht gebundeld om mens en bedrijf te inspireren en oude werkrituelen voorbij te laten gaan.

5 resultaten gevonden

Filters

Nicky de Roos

Als interim en freelance Agile Professional richt Nicky zich op het vormgeven van succesvolle producten, (digitale) transformatie en innovatie. Met een scherpe focus op waarde creatie helpt hij als senior professionals organisaties bij het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke flows, processen, software en websites.

Bekijk freelancer

Ruben Willems

Bright6-er van het eerste uur Ruben Willems is een bekwame en toegewijde Agile Coach met een diepgaande kennis van Agile methodologieën, waaronder Scrum, Kanban en OKR. Zijn expertise en passie voor continue verbetering hebben een positieve impact gehad op tal van teams en organisaties. Ruben is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie of team dat streeft naar meer wendbaarheid, samenwerking en succes. Ruben is inzetbaar als: Agile Coach, Scrum Master, Kanban Coach en OKR specialist.

Bekijk freelancer

Anton Vanhoucke

Anton maakt organisaties wendbaarder - agile, zoals dat heet. Dat betekent minder projecten, meer focus en meer resultaat. Dat is niet alleen goed voor de bottom line. Het verhoogt ook het werkplezier en je aantrekkelijkheid als werkgever.

Bekijk freelancer

Frederique Kamp

Frederique is een ervaren CX professional, spreker en sparrings partner voor directie met een drive voor continue verbetering door het toepassen van Agile principes en praktijken. Haar primaire focus hierbij? Het maximaliseren van organisatie focus en waarde. Frederique bekijkt verbetermogelijkheden altijd vanuit het grotere plaatje. Teams en directie helpen om meer klantgericht, waarden gericht en wendbaar te worden is stap één. Maar ook de besturing vanuit directie en management moet veranderen om écht impact te kunnen maken.
Frederique is een authentiek, pragmatisch, open en eerlijk persoon die jouw organisatie van A-Z in beweging zet om dingen voor elkaar te krijgen.

Bekijk freelancer

Eveline Erkelens

Bright6 oprichter en bedenker Eveline Erkelens is senior Agile Transformatie Coach, Agile leader a.i, senior Scrum Master, Customer Strategist, Spreker & Influencer. Het liefst transformeert, bespreekt en onderzoekt ze thema’s waar mens en technologie, wetenschap, leiderschap en organisatie elkaar weten te raken op het gebied van gedrag en moderne strategieën.

Bekijk freelancer