Ruben Willems

Tariefindicatie: € In overleg

Bright6-er van het eerste uur Ruben Willems is een bekwame en toegewijde Agile Coach met een diepgaande kennis van Agile methodologieën, waaronder Scrum, Kanban en OKR. Zijn expertise en passie voor continue verbetering hebben een positieve impact gehad op tal van teams en organisaties. Ruben is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie of team dat streeft naar meer wendbaarheid, samenwerking en succes. Ruben is inzetbaar als: Agile Coach, Scrum Master, Kanban Coach en OKR specialist.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Ruben Willems

…heeft een Hotelschool achtergrond. Waarom is dat interessant om te vertellen bij een Agile Coach? Op de hotelschool wordt je opgeleid tot manager en leer je hoe je de gast centraal zet. Iets wat in de hotellerie vanzelfsprekend is, het toevoegen van waarde (aan het verblijf van je gasten), is voor veel bedrijven en organisaties in andere sectoren een uitdaging. Of je nu de klant, je medewerker of je stakeholders als ‘gast’ ziet. Je zal voor allemaal meer waarde moeten bieden. En dat is iets wat Ruben goed heeft onthouden uit zijn Hotelschool tijd.

Daarnaast heeft hij door zijn opleiding en praktijkervaring geleerd het grote plaatje in beeld te houden. Om een hotel, afdeling, team of individu te kunnen coachen de best mogelijk ervaring voor haar gast te leveren, heb je een ‘helicoper-view’ nodig. En je moet die kunnen vertalen naar concrete acties op alle niveau’s. Dat is wat Ruben al tijdens zijn studie deed en nu nog steeds doet. Het grote plaatje zien en het klein kunnen maken daar waar nodig.

Van Hotello naar Agile Coach

Ruben heeft diepgaande kennis van Agile methodologieën en begrijpt de kernprincipes achter flexibel en iteratief werken. Hij heeft met succes Agile-transformaties geleid en teams geholpen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en snel waarde te leveren.

Scrum: Als gecertificeerde Scrum Master (PSM I & PSM II) heeft Ruben uitgebreide ervaring in het begeleiden van teams bij het implementeren van Scrum-frameworks. Hij heeft teams geholpen om effectief te plannen, samen te werken en resultaten te behalen in korte iteraties, waardoor ze wendbaarder worden en beter kunnen inspelen op klantbehoeften. Het proces staat bij Ruben centraal. De inhoudt is voor het team.

Kanban: Ruben is bedreven in het implementeren van Kanban met haar principes en praktijken. Door de workflow te visualiseren en managen, het werk in uitvoering te beperken, duidelijke afspraken te maken,  feedback te integreren in het proces en gezamenlijk experimenteel te verbeteren, heeft hij teams geholpen om de efficiëntie te verhogen en de doorlooptijd te verkorten.

Objectives and Key Results (OKR): Als voorstander van een resultaatgerichte aanpak heeft Ruben expertise opgebouwd in het opstellen en beheren van OKR’s om doelen te stellen en de voortgang te meten. Hij heeft organisaties geholpen om focus en transparantie te creëren door het gebruik van meetbare resultaten die zijn afgestemd op strategische doelstellingen.

Wat anderen over Ruben zeggen:

  • Doortastend
  • Resultaatgericht
  • Coachend
  • Gestructureerd
  • Vastberaden
  • Prettig om mee samen te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *