The Bright-Way_ons verhaal

Ik ben niet wat ik doe
Wat velen niet weten is dat ik tot eind 2020 14 jaar in een directiefunctie zat. We waren marktleider, de gehele organisatie werkte agile, de klanttevredenheid ging door het dak en we deden werkelijk fantastische dingen. Maar ik wilde anders. Net als velen. Maar wat? Tijdens mijn tocht ontmoet ik mensen en prachtige bedrijven die er toe doen. Die het verschil kunnen maken. Op een dag las ik een artikel met de kop ‘eigenlijk heb je mensen nodig die persoonlijk de macht niet meer willen, maar die zich vanuit die positie gaan inzetten voor de maatschappij, bedrijven en mensen’. En dáár herkende ik me in. Dit was ik. En dat ben ik. Ik kon niet meer in een vaste baan. Ik moest iets doen. En die drang maakt dat jij vandaag deze blog leest.

Want ik spreek ondertussen werkelijk fantastische mensen en bedrijven in het werkveld. Mensen die als ze tevreden zijn over hun bedrijf ook met meer plezier op het werk zijn. Ik zie dat mensen niet zozeer een baan zoeken, maar een onderdeel willen zijn van de purpose van een bedrijf. Ze willen hun passie kwijt kunnen op het werk. Ik spreek daarnaast bedrijven vol met prachtige innovatie en toekomst dromen. En toch weten beiden elkaar slecht te vinden. Werkgeverschap is bijna iets statisch geworden. En precies dát is wat wij doen. Want ondertussen, zijn we, en ik schrijf dit in maart 2024, met een bright-senior-interim -team van 35 brighters. Een team met fántastische mensen. Ik heb letterlijk het beste team van Nederland en daarbuiten om me heen. En dat maakt me trots. Vooral als ik zie hóeveel bedrijven we hebben al kunnen transformeren.

Met dit multidisciplinaire interim team geven wij transformaties binnen 7 focusgebieden vorm. We breken de boel open, luisteren, ontwerpen nieuwe werkomgevingen, coachen, inspireren, activeren en verbinden. We zetten vanuit verschillende disciplines het doel centraal en creëren daar de teams omheen. En de rest…. daar neem ik of een andere brighter je snel in mee.

Geniet van je dag en wie weet tot snel!

Groet Eveline

Bedenker en oprichter Bright6