Ondernemen? Hmmmmm… liever niet

Vooral niet ondernemen
Ik kwam uit een baan. Ik wilde vooral niet ondernemen. Wellicht lastig als je al deze website ziet… Maar toch. Tijdens mijn tocht ontmoette ik mensen en prachtige bedrijven die er toe doen. Die het verschil kunnen maken. Mensen vol met vragen. Op een dag las ik een artikel met de kop ‘eigenlijk heb je mensen nodig die persoonlijk de macht niet meer willen, maar zich vanuit die positie gaan inzetten maatschappij, bedrijven en mensen’. En daar herkende ik me in. Dit was ik. Dit ben ik. Ik kon niet weer in een vaste baan. Ik moest iets doen. En die drang maakt dat jij vandaag deze blog leest.

Want ik sprak werkelijk fantastische mensen in het werkveld. Mensen die als ze tevreden zijn over hun bedrijf ook met meer plezier op het werk zijn. Ik zag dat mensen niet zozeer een baan zoeken, maar willen een onderdeel zijn van de purpose van een bedrijf. Ze willen hun passie kwijt kunnen op het werk. Ik sprak daarnaast bedrijven vol met prachtige innovatie en toekomst wensen. En toch weten beiden elkaar niet te vinden. Werkgeverschap is bijna iets statisch geworden. En precies dat ga ik doen. Daar speel ik mee. De boel open breken. Het combineren van bittere ernst van moderne klantgerichtheid met lichtvoetigheid en het mooie van ons vakgebied. Want hé het moet wel leuk blijven!

Geniet van je dag!

Groet Eveline