agile colourfull

Today is hot!

Je bent bij het begin begonnen wat indrukwekkend is, want zelf begin in meestal bij de ‘over ons pagina’ en ik lees zelden meteen als eerste een blog. Ik kijk er zelf van op dat ik een website heb gemaakt want dat is niet zo mijn ding. Dus heeft een geweldig team van mensen mij geholpen om van de wir war in mijn hoofd dit concept te maken. Deze website is voor iedereen; of je nu 23 bent en op een klantenservice werkt, 30 bent en in je eerste CCO functie zit, 40 bent en een digitaal marketing of agile CX team aanstuurt of 65 bent en terugkijkt op een geweldig werkleven in de wereld van klantbeleving. Het is een wereld die nooit stopt. Dat is het mooie van ons vak. Het is een website geworden waar je in wilt duiken, kennis wilt opdoen, nieuwe dingen wilt leren en inspiratie kan opdoen. Begin gerust ergens waar je wilt, in het begin, bij de blogs, in het midden. Maak aantekeningen, stuur dingen door, deel, jat, kopieer en vraag. Het mag allemaal. Daar zijn we voor! Welkom bij Bright6.

Geniet van je dag!

Eveline