Christian Stam

Tariefindicatie: € 90-110

Christian Stam is een creatieve resultaatgedreven interim consultant als Customer Journey Expert, Product Owner, Product Manager of Business analist. Hij heeft veel expertise op het gebied van customer journey & experience optimalisatie. Christian is meer dan 20 jaar werkzaam in een online omgeving (web & app) waarvan de laatste 7 jaar binnen Agile teams.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Christian is een ervaren interim consultant met veel expertise op het gebied van customer journey & experience optimalisatie. Zijn dagelijkse drijfveer is processen & producten te ontwikkelen en te verbeteren zodanig dat deze toegankelijker, gemakkelijker en relevanter worden.

Waar krijgt Christian energie van?

Energie krijgt Christian van onderzoek te doen door met gebruikers in gesprek te gaan om de wensen en pijnpunten te achterhalen en dit om te zetten in een
optimale journey / experience. Daarnaast vindt hij het gebruik van data belangrijk om de juiste keuzes te maken en snel knelpunten te achterhalen.

Waar ligt zijn ervaring? 

Door zijn ux/ui design- en web development vaardigheden, kan hij niet alleen makkelijk schakelen met IT en UX specialisten, maar ook in staat om prototypes te op te stellen. Christian houdt ervan om concepten en problemen te visualiseren om er zo ervoor te zorgen dat alle stakeholders hetzelfde beeld krijgen.

Wat zeggen anderen over Christian? 

Christian is een fantastisch mens! Hij wil zijn creativiteit, kennis en expertise graag inzetten binnen een organisatie om excellente processen, content en producten te bedenken, te ontwikkelen en te verbeteren. En dat doet hij als geen ander.

Heb je een interessante interim opdracht als Customer Journey Expert, Product Owner, ProdManager of Business analist? Of wil je gewoon kennismaken ? Laat hier een bericht achter dan neemt Christian zelf contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *