Johan de Meijer

Tariefindicatie: € In overleg

De rode draad in Johan's ervaringen is het opbouwen, begeleiden en verbeteren van teams en individuen in verscheidene operationele rollen. Johan de Meijer is één van onze meest enthousiaste Brighters, senior freelance operations manager en vervult vanuit expertise ook de rol van team lead, Agile Coach, Product Owner én Scrum Master. Door zijn kennis van al deze rollen, weet hij als geen ander de samenwerkingen te laten floreren, gesprekken te openen en resultaten te boeken. Hij helpt bedrijven met digitale of marketing focus onder andere met transformaties, groei, team building en productontwikkeling.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Johan aan het woord

Ik ben een ervaren generalist met brede interesse en ervaring in de verbetering van teams, processen en tools met focus op digitale (product)ontwikkeling. Met een frisse blik kan ik naar een organisatie, afdeling of project kijken. Mijn achtergrond zit in het managen van teams voor de ontwikkeling van digitale producten en services. Variërend van platforms en apps (en het vermarkten hiervan) in verscheidene Agile rollen.

Omdat ik heb gewerkt bij zowel de productie-, bureau- en klantzijde ken ik alle processen voor de meest soepele samenwerkingen. Ik hou van samenwerken met collega’s en partners. Of dit is in een bestaand team, of een team dat ik van de grond af op mag bouwen. Ik hou van ‘storming teams laten performen’.

Opleidingen en Ervaring

– Scrum master – sinds 2016
– Product Owner – sinds 2019
– Agile coach – sinds 2023

Wat zeggen anderen over Johan? 

Johan is fantastisch goed in zijn werk. Hij is actief betrokken bij het runnen en optimaliseren van projecten, teams en processen. Hij zorgt dat de juiste doelen bereikt worden met meer efficiënte en tevreden teams.

Johan is een energieke, go-getter PO die met zijn energie mensen met zich mee kan krijgen. Daarnaast ervaren op marketing en ecom vlak, zowel app als platform waardoor de visie en roadmap goed bepaald kunnen worden. Johan voelt zich als een vis in het water met stakeholders, ook als dit er heel veel zijn en weet ze goed te managen. Kortom een hele fijne, ervaren en energieke PO, aanwinst voor het team!

Wat een fijne samenwerking heb ik met Johan gehad. Een intensieve organisatorische transformatie die ik niet voor mogelijk hield. Zowel digitaal als cultureel. Johan geeft duidelijkheid en besluitvaardigheid wanneer nodig. Als CX Lead met een oog voor menselijke interactie in het team of als project lead, zorgt Johan ervoor dat alles de juiste kant op beweegt terwijl hij zijn stakeholders goed managed in de gehele organisatie.

Neem contact op met Johan om hem direct te spreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *