Floor Verheul

Tariefindicatie: € 110-135

Floor is Microsoft Dynamics Expert (product owner/projectmanager) | Digitale Transformatie Consultant | Prosci Changemanager

Met haar executiekracht, diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van implementaties en doorontwikkeling van Microsoft Dynamics (CRM) Customer Service, Marketing en Sales projecten is zij in staat om organisaties te begeleiden naar succesvolle resultaten en optimale benutting van deze platformen.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Als ervaren Microsoft Dynamics-expert helpt Floor organisaties in het succesvol opstarten, uitvoeren, doorontwikkelen van Microsoft Dynamics trajecten om hun digitale transformatiedoelen te bereiken.

Haar aanpak omvat:

  • Diepgaand begrip van bedrijfsbehoeften: Floor werkt nauw samen met organisaties om een grondig inzicht te krijgen in hun bedrijfsbehoeften, projectdoelstellingen en algemene bedrijfsvisie. Op basis hiervan stelt zij een gedetailleerde roadmap op voor het Dynamics ontwikkelingstraject, waarbij ze zorgt voor een nauwe afstemming tussen de technische oplossingen en de strategische doelstellingen van de organisatie.
  • Kennis van Microsoft Dynamics-functionaliteiten: Floor beschikt over uitgebreide kennis van zowel de huidige als toekomstige functionaliteiten van het Microsoft platform. Deze expertise stelt haar in staat om de optimale functionaliteiten van Microsoft Dynamics in te zetten binnen het ontwikkelingstraject, zodat organisaties kunnen profiteren van de meest geschikte oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en doelstellingen.
  • Stakeholdermanagement: Als ervaren bruggenbouwer vervult Floor vaak een cruciale rol in het effectief beheren van de verwachtingen van zowel interne als externe stakeholders. Door open communicatie, empathie en strategisch inzicht zorgt zij voor een samenwerkingsgerichte aanpak, waardoor alle belanghebbenden betrokken zijn bij het proces en gezamenlijk werken aan een toekomstbestendig succesvol resultaat.
  • Changemanagement en gebruikersadoptie: Als gecertificeerd Prosci changemanager ontwikkelt zij gedetailleerde changemanagement- en adoptieplannen. Hierbij betrekt ze verschillende stakeholders en meet ze periodiek de resultaten, waarbij ze indien nodig bijstuur. Deze aanpak zorgt voor een hoge mate van gebruikersbetrokkenheid en stelt gebruikers in staat om de veranderingen te omarmen en effectief te implementeren binnen de organisatie.

Door mijn expertise in deze gebieden is Floor in staat om succesvolle Microsoft Dynamics-implementaties te realiseren die volledig aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van organisaties.

Verder brengt Floor:

  • Rust in de tent: Met een realistische roadmap en effectief stakeholdermanagement creëert ze een sfeer van rust en ruimte, waardoor projecten soepel kunnen worden uitgevoerd.
  • Blik op de toekomst: Door een diepgaand begrip van de organisatiedoelen en een gedegen kennis van Microsoft-functionaliteiten, werkt ze aan een roadmap die zich richt op de toekomstige behoeften en ambities van de organisatie.
  • Resultaatgerichtheid: Floor is gedreven en enthousiast over het behalen van meetbare en duurzame projectresultaten. Zij zet zich volledig in om de organisatie vooruit te helpen en haar doelen te bereiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *