Marion Mulder

Tariefindicatie: € 135-155

Ontmoet Marion! Marion helpt organisaties Future-Proof te worden door samen inclusieve en duurzame toekomst voor je te zien en vorm te geven. Elke organisatie krijgt te maken met de 3 grote golven; digitalisering (AI), duurzaamheid, en sociale impact. Gebruikmakend van methodologieën zoals strategic foresight, scenario planning, system thinking, system innovation, design thinking, futures thinking, en agile/SAFe, werken we samen aan een transformatie naar een meer purpose driven, gewenste toekomst.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Met wortels in digitale technologie sinds 1998 en gedreven door passie voor strategie en innovatie, werkt ze graag samen aan oplossingen de wereld nodig heeft.

Strategic Foresight Future Design

Verkennen van de mogelijkheden van morgen vandaag met Strategic Foresight. Gebruikmakend van scenario planning, DESTEP-analyse, moonshot canvas en andere methoden om interne en externe factoren te beoordelen en zowel mogelijke als wenselijke toekomsten te definiëren. Via backcasting actionable stappen identificeren om de weg vrij te maken voor een gewenste toekomst.

Digitalisering: de kansen verkennen van AI en immersive tech zoals VR, AR, XR en IoT.
Duurzaamheid en Sociale impact; CSRD, ESG, DEIB, SDGs, Bcorp, zijn allemaal mooie kansen om te verkennen hoe een verschil te maken.

De toekomst is hier, hoe wil jij dat deze er uitziet?

Interim & Sparring Partner

Rollen die Marion eerder heeft vervuld zijn onder andere Innovation Lead, Manager Online Team, Startup Founder, NGO Co-Founder, Board Member, Workstream Lead, Senior Product Lead, Senior Product Owner, D&I Lead, en mentor van Startup Founders en NGO Directors.

Keynote Speaker, Panellist, Event Host

Sinds 2006 staat Marion op podia in binnen- en buitenland rondom actuele onderwerpen zoals inclusieve technologie, de menselijke kant van AI, Gendervrije Technologie, D&I door een technologie bril, en duiden van de kansen van emerging Tech.

Masterclasses & Workshops

Marion geloof sterk in het delen van kennis, en doet dat met veel plezier. Enkele voorbeelden van masterclasses & workshops zijn:

  • Design Sprints: Van een volledige 5 daagse versie of kortere sessies van 1 dag of een halve dag.
  • Ideeën genereren met Design Thinking
  • Futures Thinking & Scenario Planning; verkrijg inzicht in de ontwikkeling van toekomstige strategieën.
  • Introductie tot het Business Model Canvas: Duik in dit essentiële hulpmiddel voor bedrijfsinnovatie.
  • Introductie tot Generatieve AI: Verken de mogelijkheden van AI in innovatie.
  • Inclusieve Technologie: Begrijp de betekenis ervan en de praktische toepassingen.
  • Gendervrije Technologie: Wanneer is gender relevant in technologie en wanneer moeten we het ontgenderen voor een betere inclusie van iedereen?
  • Transitie naar Purpose-Driven Solutions: Van productgerichte naar probleemoplossende benaderingen met een focus op people, planet en profit.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *