Erik Jan Elsenaar

Tariefindicatie: € In overleg

Ontmoet Erik Jan! Erik Jan Elsenaar is onze senior B2B customer experience expert met 25 jaar ervaring in het verbeteren van klantbelevingen, specifiek in de B2B-context. Hij helpt je jouw klant centraal te stellen bij ieder contactmoment.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

De klantbeleving van jouw B2B-bedrijf moet geweldig zijn. Punt.

Dat begint met ècht luisteren naar je klanten, gevolgd door klantgericht verbeteren en innoveren. En tot slot werk je toe naar een bedrijfsbrede klantgerichte organisatie. Op ieder kanaal: digitaal én offline.

Ja, klinkt ingewikkeld. Maar geen zorgen: Erik Jan helpt je bij iedere stap.

Erik Jan Elsenaar is B2B customer experience expert met 25+ jaar ervaring in het verbeteren van klantbelevingen, specifiek in de B2B-context. Hij helpt je jouw klant centraal te stellen bij ieder contactmoment.

Hij helpt je o.a. met de volgende oplossingen:

  • Klantbeleving verbeteren: Heb je te maken met ontevreden B2B-klanten? Door je klantbeleving outside-in te verbeteren verhoog je de klanttevredenheid van je bedrijf structureel. Zo krijg je klanten die blij bij je terug blijven komen en betere bedrijfsresultaten. Win-win toch?
  • Inzichten voor contentmarketing: Toe aan een B2B-marketingstrategie die wél financiële resultaten boekt? Inzichten voor contentmarketing wijzen je het juiste pad voor de koopprocessen van je klant. Zo creëer je content die ze raakt en ijzersterke relaties. Ideaal voor sales- en marketingteams!
  • Klantgericht digitaliseren: Zet de wensen en behoeften van je klanten om in nieuwe, digitale oplossingen. Klantgericht digitaliseren is in te zetten bij iedere fase van de klantreis. Jouw klantgerichte benadering 2.0 boost je klantbeleving met significant meer impact. Waar wacht je nog op?
  • Klantgerichtheid integreren in je bedrijfsvoering: Voor bedrijven die willen leiden in plaats van achter de meute aanlopen. Door klantgerichtheid te integreren in je bedrijfsvoering maken je teams en bedrijfsprocessen een transformatie door. Stap voor stap, en van A tot Z, onderscheid jij je met een optimale klantbeleving.

En niet alleen op gebied van adviseren en ontwerpen: hij realiseert en implementeert ook, zodat jij en je teams daadwerkelijk resultaten boeken. Beloofd.

Met zijn unieke aanpak wordt jouw klantbeleving de basis voor betere bedrijfsresultaten, zodat je bedrijf niet anders kan dan groeien.

Wil jij dat ook? Neem dan contact eens contact op. Je ontdekt alles over zijn diensten en oplossingen voor jouw B2B-bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *