Gerben Zijlstra

Tariefindicatie: € In overleg

Gerben Zijlstra is onze Brighter die meerdere grotere merken marktleider heeft gemaakt. Vanuit zijn passie voor CX zet hij moderne marketing organisaties neer om samen met jouw team de organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Gerben schrikt nergens voor terug en is jouw partner in het realiseren van ontwikkelen van moderne klantstrategieën die werken.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Op zoek naar een CX-gedreven marketing professional om jouw team naar nieuwe hoogten te tillen? Gerben is jouw partner in het realiseren van marketing- & communicatie- en e-commerce projecten, het behalen van doelen, OKR’s/KPI’s, en het ontwikkelen van strategieën die echt werken. Met zijn ervaring en passie voor customer experience, is hij gespecialiseerd in het optimaliseren van campagnes, het creëren van loyale klanten en het leiden van klantgerichte transformaties. Samen aan de slag gaan om tastbare resultaten te boeken en jouw team te versterken is zijn startpunt. Hij drinkt graag koffie met je om te bespreken hoe hij jullie uitdagingen kan aanpakken.

Maximaliseren van waarde

Gerben staat bekend om zijn vermogen om snel en grondig te analyseren waar de uitdagingen liggen en vervolgens te zorgen voor een ommekeer die de winstgevendheid, klanttevredenheid en concurrentievoordeel bevordert.

Wat anderen over mij zeggen…

  • Resultaatgericht
  • Open en recht door zee
  • Blijft altijd rustig
  • Grote toewijding en enthousiasme
  • Vriendelijk, maar vastberaden wanneer nodig
  • Prettig om mee samen te werken
  • Flexibel en creatief

Management rollen
Is er tijdelijke vervanging nodig op een managementpositie? Of is er behoefte aan iemand die meekijkt met de huidige uitdagingen? Misschien wil je een nieuw team of afdeling oprichten en heb je een manager nodig met een hands-on startup mentaliteit? Zijn managementstijl kan worden omschreven als mensgericht, coachend en resultaatgericht.

Neem contact op voor meer specifieke informatie over zijn ervaring en achtergrond.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *