Hanneke van der Naalt

Tariefindicatie: € In overleg

Hanneke is (senior) Interim Manager en Interim Projectmanager. Daarnaast is zij ook een veelgevraagd trainer. De combinatie van deze drie rollen maakt dat Hanneke in elke situatie het verschil maakt voor zowel de organisatie als de teams die er werkzaam zijn. Met haar eindeloze energie weet ze een verandering te behalen, juist ook op de momenten waarop het even tegenzit of de vermoeidheid binnen de organisatie toeslaat. Met een rugzak vol werkvormen die elke (Agile) sessie interactief en efficiënt maken.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Hanneke is (senior) Interim Manager en Interim Projectmanager. Daarnaast is zij ook een veelgevraagd trainer. Met een rugzak vol werkvormen die elke (Agile) sessie interactief en efficiënt maken. Het behalen van organisatiedoelen in combinatie met de ontwikkeling van het team en het individu staan centraal. Hanneke wordt veel gevraagd als het gaat om leiderschap, leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, people management en complexe projecten.

Anderen zeggen over Hanneke

Hanneke is een fantastisch mens en een professional puur sung! Ze maakt ‘van een olifant zo weer een mug’ en ze krijgt  met haar energie iedereen aan boord. En dat doet ze graag binnen elke opdracht. Op zoek naar de mogelijkheden om daar vervolgens met een gedegen plan, samen met het team, naar toe te werken. Ze kan dit in de rol van Manager, Senior Project Manager én Programma Manager. Daarnaast coacht ze leiders in hun leiderschapsvaardigheden en is ze (Senior) Agile en Transformatie coach voor teams en individuen. Opdrachtgevers vragen haar met regelmaat terug.

Vaak combineert Hanneke bovenstaande rollen met haar trainersvaardigheden. Strategische sessies zijn bij Hanneke effectief. Iedereen aan de slag en met energie de deur uit zonder ellenlange notulen en actielijsten. Duidelijke ‘to do’s met helder eigenaarschap.

Waar kun je Hanneke voor vragen?

Je kunt Hanneke uiteraard ook vragen om een training te verzorgen. Vooral op het gebied van projectmanagement, leiderschap, pitches en onderwerpen die gerelateerd zijn aan haar expertise.

Hanneke ontwikkelt zichzelf ook voortdurend, door middel van masterclasses, cursussen en opleidingen. Organisaties zijn in ontwikkeling, Hanneke zorgt dat ze altijd in deze ontwikkeling mee gaat en zich de meest recente kennis en inzichten eigen maakt.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

1 antwoord
  1. Melanie Stemerdink zegt:

    Hanneke is het wel bekende schaap met de 5 poten. Ieder bedrijf gun je Hanneke voor een korte of langere periode. Hanneke is heel sterk op inhoud en processen op verschillende onderwerpen zodat zij heel breed inzetbaar is. Kenmerkend is dat zij altijd de menselijke touch behoudt. Daarnaast heeft ze veel energie en brengt ze dat ook over op haar collega’s. Deskundig, betrouwbaar, loyaal, energiek, mensgericht, dat is Hanneke!

    Beantwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *