Maj-Britt van Middelkoop

Tariefindicatie: € 110-135

Als CX professional ondersteunt Maj-Britt ondernemingen in hun klantcontact strategie. Klantverwachtingen hebben vergaande impact op hoe bedrijven hun diensten leveren. Vaak is de verwachting dat je als bedrijf altijd en overal bereikbaar bent. Hoe zorg je dat je kunt voldoen aan deze verwachtingen?

Maj-Britt werkt graag met mensen aan innovaties die de bereikbaarheid verbetert. Het inzetten van nieuwe kanalen, gebruik van data om de dienstverlening te verbeteren en uiteraard AI om zoveel mogelijk klanten in één keer goed te helpen.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Moeilijke dingen makkelijk maken…

…dat is wat Maj-Britt graag doet. Dat kan zij in veel verschillende rollen, zoals Programmamanager, Projectlead of Productowner. Met focus op executie en aandacht voor de mens in de verandering, weet zij altijd resultaten neer te zetten. Het liefst werkt zij aan innovaties waarbij mens, proces en technologie samenkomt. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in diverse rollen met als rode draad, digitalisering in klantcontact.

Behalve opdrachten gericht op concrete klantresultaten, gebruikt zij haar enthousiasme en expertise ook om anderen in het vakgebied te inspireren. Dit doet zij onder andere door het verzorgen van keynotes en workshops met als thema “hoe dan?”. Want mooie verhalen over innovaties en ambities zijn er genoeg, praktische handvatten om de eerste stappen te zetten ontbreken vaak nog.

  • Resultaatgericht
  • Analytisch
  • Energiek
  • Communicatief vaardig
  • Expert in klantcontact
  • Bruggenbouwer

Behalve het continue verbeteren van de klantervaring van (jullie) klanten, zit zij ook niet stil als het om eigen ontwikkeling gaat. Maj-Britt krijgt veel energie van kenniswerving in zowel de breedte als diepte. Ze meet zich graag met zichzelf om beter te kunnen doen en haalt deze voldoening ook uit sport. Benieuwd naar haar meest recente (sport) doelen of klantervaringen? Lees haar posts op Linkedin of breng een bezoek aan www.digitalandhuman.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *