Janne Blankert

Tariefindicatie: € 110-135

Elke verandering begint met in actie komen. Dáár is Janne als Agile Coach en Senior Scrum Master van overtuigd. Met 15 jaar ervaring op zak én een flinke dosis energie helpt ze teams en organisaties bij transformaties. Altijd met oog voor de mens en het gewenste resultaat. Zo weet ze echt iedereen mee te krijgen. Op een manier die snel gaat, maar ook haalbaar voelt. Haar vuur gaat aan als mensen op hun eigen authentieke manier werken. Dat ze daarmee het vuur van jouw team of organisatie ook laat branden, vindt ze het mooiste wat er is.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Agile werken schaalbaar maken – mét positieve energie

Ze is energiek en open. Heeft het tempo er altijd goed in zitten. En ziet overal mogelijkheden. Janne is iemand die graag in het diepe springt én organisaties helpt om dat ook te doen. Maar dan op een manier waarbij mensen zich gezien voelen en verandering aandurven. Eerder deed ze dat voor organisaties in de IT, overheid, het onderwijs en marketing en (digitale) communicatie.

Agile werken schaalbaar maken – dát is wat Janne drijft. Het liefst denkt ze vanaf het begin mee om de puzzel te leggen richting Agile volwassenheid. Door te beginnen met waar de positieve energie op dat moment zit, ontstaat er vanzelf een olievlek. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Verbinder met oog voor authenticiteit

Anderen noemen Janne een ‘verbinder’. Ze brengt de menselijke kant in het werk. Janne gelooft in samen bouwen, het gesprek aangaan en zorgen dat iedereen gehoord wordt. En gebeurt dat niet, dan haalt ze de behoeften alsnog boven tafel. Altijd op een plezierige “Ha, zo kan dat ook!”-manier. Daarbij werkt ze met de DISC-analyse. Inzicht in ieders communicatie-, denk- en werkstijl helpt om effectiever met elkaar samen te werken wat bijdraagt aan het teamresultaat.

Wat doet Janne voor jou?

Janne kan als Scrum Master in je team meedraaien of werkt als verbinder over teams heen. Ze begeleidt organisaties richting een Agile transformatie en coacht ook Scrum Masters en Product Owners en hun teams om in hun kracht te komen. Dit vergroot het werkplezier.

Als Agile Coach en Senior Scrum Master brengt zij 15 jaar ervaring mee. Als team- en projectmanager, maar ook als designer en ontwikkelaar bij een digitaal marketingbureau. Ze heeft dus zelf ook met de voeten in de klei gestaan en spreekt de taal die teams spreken.

Janne krijgt met name energie van:

 • Teams zelfsturend en/of zelforganiserend maken
 • Verandertrajecten begeleiden en daarbij de verandering behapbaar maken
 • De behoeften van organisaties, teams of individuen boven tafel krijgen
 • Verbeterpunten op een plezierige manier bespreekbaar maken
 • 3D-DISC-trainingen geven
 • Individuele coaching om teamleden in hun kracht te zetten

Missie voor het onderwijs

Wat Janne nog hoopt te bereiken? Het onderwijs prikkelen met Agile werken. Haar missie is dat ook leerkrachten en leerlingen dankzij een Agile werkwijze meer vanuit hun kracht kunnen werken in plaats van vanuit MT-strategieën. Ze hoopt het onderwijs samen met onderwijskundigen futureproof te maken voor docenten én leerlingen. Daarmee maken we een verschil voor de nieuwe generatie.

Ben je benieuwd wat Janne voor jou kan betekenen of wil je meer over haar aanpak weten? Neem direct contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

1 antwoord
 1. Ernesto Lopez Vega zegt:

  “Als start- en scale-up zijn er veel momenten waarbij het zetten van de volgende stap met het team een lastige puzzel is. Heerlijk om de nuchterheid van Janne er dan bij te hebben en haar als sparringspartner en Agile Coach in te kunnen zetten. Samen met het team realiseert ze haar plannen op een wijze die voor iedereen vertrouwd is en ook echt verbetering brengt. Haar energie, spontaniteit en snelheid brengen ons elke dag verder.” – Ernesto Lopez Vega, Directeur Qwoater

  Beantwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *