Laura Overwijk

Tariefindicatie: € 135-155

Laura is een jaar Brighter. "Wat ik doe? Ambitieuze organisatiedoelstellingen (trans)formeren naar behapbare stappen. Met een component service, digitaal en customer experience gaat mijn hart nog sneller kloppen. Met recente opdrachten in diverse branches op het gebied van service management, visie- en strategie vorming en tactische kanaal doorontwikkeling voor servicekanalen App, Chatbot en Websites. Ik breng het bedrijf altijd een stap verder, ik breng het klantperspectief in de board en ik ga voor duurzame verandering waarbij de mensen in de organisatie het van mij kunnen overnemen.”

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Digitale service in het algemeen, en het steeds beter maken van de digitale klantervaring in het bijzonder, groeide het afgelopen decennium uit tot een grote liefde van Laura. Het creëren van een bedrijfsbrede app strategie… het live zetten van communities, het doorontwikkelen van AI-chatbots en selecteren van effectieve webcare tool… programma management… het is slechts een greep uit haar recente opdrachten. Laura komt graag als er een ingewikkelde uitdaging ligt. Als een (service) team niet goed draait. Of als er maar weinig vooruitgang wordt geboekt op belangrijke doelstellingen.

Digitale tools die ook persoonlijk zijn
Het is haar streven om de digitale klantervaring menselijker en persoonlijker te maken. Bestaat een persoonlijke chatbot? Hoe ziet persoonlijke service er in een app uit? Hoe verleid je klanten naar een digitale omgeving die vervolgens echt goed werkt? Digitaal en persoonlijk: volgens Laura gaat het heel goed samen. Daarom is zij de aangewezen persoon om je te helpen bij het vinden van de balans tussen selfservice en echt goede, menselijke service om zo met de juiste aandacht naar de ultieme klantervaring toe te werken.

Waar was Laura al eerder?
VodafoneZiggo, Eneco, Sanoma, Achmea, VolkerWessels Telecom, ABN AMRO, T-Mobile, Zonneplan, Team Bolster, DeltaFiber en Sensire wilden al met haar samenwerken. Daarnaast volgde Laura verschillende opleidingen, van design thinking tot persoonlijk leiderschap en ontwikkelde ze zich tot enthousiast veranderaar.

En meer
Laura haar persoonlijke missie is om bij te dragen aan een wereld waarin ze haar kinderen wil laten leven. Volg haar op LinkedIn via #eenjaarlangniksnieuws bijvoorbeeld: om te laten zien dat het ook anders kan met consumentisme. Bij voorkeur werkt ze samen met organisaties waar duurzaamheid en milieubewustzijn groeit en/of waar ze kan helpen om dit nog aan te scherpen.

Reviews

  • Nabil, werkte samen met Laura bij T-Mobile: “Executie kracht, winnen en resultaat, dat is wat er bij opkomt als ik Laura zou beschrijven. Ik heb Laura aangenomen als interim om aan de slag te gaan met onder andere een digitale service strategie. Naast deze taak heeft zij ook een aantal belangrijke projecten op een fantastische manier uitgevoerd. Ik kan Laura van harte aanbevelen!”
  • Desiree, werkte samen met Laura bij VolkerWessels Telecom: “Na ons afstuderen heb ik Laura in de gaten gehouden. Knap hoe zij zich heeft ontwikkeld als deskundige op het snijvlak van communicatie en digitalisering. Van haar expertise mocht ik begin dit jaar gebruik maken. Laura is super optimistisch, een zelfstarter en sociaal. Bovendien luistert ze goed, enthousiasmeert ze de mensen om haar heen en kan daarmee veel voor elkaar krijgen. Erg prettig als je voor complexe digitale uitdagingen staat!”
  • Ingeborg, werkt samen met Laura bij Scoupy, Sanoma: “Laura is een zelfverzekerde online professional die in korte tijd resultaat weet te behalen. Zij is sterk in het scherp krijgen van de behoefte, dit te vertalen in een helder plan van aanpak om dat vervolgens binnen gestelde deadlines te implementeren. De kracht van Laura zit in het meekrijgen van collega’s op een bewonderenswaardige manier. Zij vindt continu de juiste balans tussen geven en nemen, vragen en eisen en vult serieuze sessies aan met een flinke vleug humor. Onze teams Marketing, Development en Data hebben dan ook heel prettig met Laura samengewerkt. Ieder bedrijf dat op het snijvlak van die disciplines een klus heeft, zou ik zeker aanraden met Laura contact op te nemen.”

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken, Laura denkt graag met je mee!

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *