Aylin Tasoz

Tariefindicatie: € In overleg

Als Aylin de kamer instapt, is dat meteen voelbaar. Een bommetje energie waar je niet omheen kunt. Deze extraverte dame brengt altijd en overal een positieve chemie met zich mee. Als senior Scrum Master/Agile Coach is ze continu bezig om mensen en groepen in beweging te brengen om samen te werken aan een gedeelde visie en doel.

Het levensmotto van onze Aylin is dan ook; de enige vaste waarde is dat alles stroomt en beweegt.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Energiek

Als Aylin de kamer instapt, is dat meteen voelbaar. Een bommetje energie waar je niet omheen kunt. Deze extraverte dame brengt altijd en overal een positieve chemie met zich mee. Daar en tegen kan ze ook goed luisteren en inleven. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en het is dan ook een van haar vele kwaliteiten om energie aan anderen te geven. Dat wordt duidelijk wanneer je Aylin voor het eerst ontmoet. Ze krijgt zelfs introverte teamgenoten in beweging, omdat ze aanvoelt wat er niet uitgesproken wordt en openstaat voor het oppikken van signalen door haar groot empathisch vermogen. Aylin geeft graag de ruimte om andere in hun kracht te zetten en te groeien. Ze gelooft in al haar vezels dat van elke situatie iets moois te maken valt. Tegenslagen binnen een team? Aylin ziet altijd de zonnige kant. Overal kun je iets van leren en van groeien. Dat is een inzicht dat Aylin graag meegeeft binnen teams.

Als Scrum Master/Agile Coach is ze continu bezig om mensen en groepen in beweging te brengen om samen te werken aan een gedeelde visie en doel. Met toepassingen van NLP zorgt Aylin voor een effectieve communicatie binnen teams. Systemisch werken brengt Aylin een ingang om te werken met vraagstukken in organisaties. Ze onderzoekt graag waar het écht over gaat, de onderstroom en maakt dit bespreekbaar.

Verbindende Factor

Aylin is een echte ‘verbinder’: tussen visie en visualisatie maar ook tussen commercie en mensen. Ze studeerde commerciële economie en deed de kunstacademie, een hele logische combinatie voor Aylin. Visualisatie helpt anderen inzicht te krijgen in wat je wil vertellen. De aanpak van Aylin is daarom ook om de werkzaamheden en dillema’s te visualiseren en transparant maken om zo meer verbinding te maken en samen te werken.

Motto

Dat Aylin opleeft van change management, is dan ook geen verrassing. Levensmotto van Aylin is; de enige vaste waarde is dat alles stroomt en beweegt.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *