Richard de Rijke

Tariefindicatie: € 135-155

Richard heeft als agile transformatie coach een heel specifieke focus: maximale waarde leveren. Hij helpt teams en organisaties hun klant centraal te stellen om vervolgens snel, efficiënt en gefocust waarde te leveren. Zijn ruime ervaring als Transformatie Manager, Agile Portfolio Manager en Agile Coach geven Richard veel mogelijkheden om op een leuke en creatieve manier oplossingen te vinden voor elke uitdaging die een organisatie op haar pad krijgt. Samenwerking, betrokkenheid, motivatie, doelgericht, focus, transparantie, openheid en continu verbeteren zijn een aantal kernbegrippen die bij zijn manier van werken centraal staan.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Energie

Richard staat al meer dan een decennium letterlijk met zijn poten in de klei. Door veel experimenteren heeft hij echt kunnen ondervinden wat wel en vooral ook wat niet werkt voor organisaties. Richard is daarbij verder gegaan dan veel andere agile coaches. Hij heeft op verschillende levels in de organisatie (teams, afdelingen en management en directie level) maar ook op verschillende aandachtsgebieden zoals portfolio management, sturen op waarde en data, het centraal stellen van de klant, target setting, budgettering en organisatie brede samenwerking best practices ontwikkeld. Elke organisatie, elk team en elke situatie is weer anders. Richard krijgt veel energie van het zoeken naar wat het beste werkt en dat werkt aanstekelijk.

Value Driven Portfolio Management

Een van de vruchten die hieruit is voortgekomen is het framework rondom Portfolio Management. Value Driven Portfolio Management is een nieuw perspectief op Portfolio Management. Dit framework heeft de Agile Principes als basis, stelt de klant centraal en legt de focus op het maximaliseren van waarde. Value Driven Portfolio Management wordt door veel bedrijven met veel enthousiasme ontvangen.

Passie

Richard wordt naast coaching, nu veel gevraagd voor inspiratiesessies, trainingen en workshops. Daarin deelt hij met veel passie waarin hij gelooft: zijn visie hoe organisaties de klant weer centraal stellen. Hoe door middel van het geven van een duidelijk richting op basis van waarde, de medewerkers meer in hun kracht gezet worden en meer purpose en autonomie ervaren. Hoe medewerkers meer plezier in hun werk krijgen omdat hun kennis, ervaring en creativiteit meer vrijheid krijgt. En hoe organisaties efficiënter en effectiever werken waardoor waarde gemaximaliseerd kan worden.

Benieuwd hoe Richard kan helpen bij jouw Agile Transformatie of hoe Value Driven Portfolio Management jouw organisatie kan helpen maximale waarde voor jouw klanten en medewerkers te realiseren? Neem dan contact op met Richard.

Bekijk ook Richard’s LinkedIn profiel voor meer specifieke informatie over zijn ervaring en achtergrond.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *