Manon van Poelwijk

Tariefindicatie: € In overleg

Manon helpt teams en organisaties met nieuwe energie en inzichten een volgende stap te maken in Customer Experience. Met een positieve impact op de klant, medewerker en het business resultaat.
Ze brengt kennis en ervaring met transformaties, design thinking, customer experience en leiderschap. Daarmee zet ze strategieën en methodes neer die passen bij jouw organisatie en uitdaging. Een complexe en veranderende organisatie? Dan staat Manon in haar kracht.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Een uitdaging op het gebied van klantgerichtheid? Een team of organisatie die wel een kompas kan gebruiken? Als manager, CX specialist, CX mentor en als energieke facilitator van workshops helpt ze je klantgericht te denken en doen. Met een positieve impact.

Laten we in gesprek gaan en ontdekken hoe Manon waarde kan toevoegen.

Waar was Manon al eerder?

Manon heeft jarenlang in de energiesector gewerkt. In een complexe, sterk veranderende en internationaal omgeving. Met haar hart voor duurzaamheid was ze daar geheel op haar plek. Thema’s waar ze zich in vastbeet zaten altijd op het klantgerichter maken van de organisatie, en zorgen dat medewerkers in hun kracht staan om daar maximaal aan bij te dragen. Opdrachten zoals van product naar klantgericht, en vraagstukken zoals “Manon, help ons de churn te verlagen” of  het neerzetten van een integrale CX visie op cultuur, design, data en realisatie van ‘0’ tot daadwerkelijk zichtbaar resultaat. Dit deed ze vanuit een interne consultant rol, dan wel vanuit een mid en hoger management rol. En met succes, ze wist de churn te verlagen en klant en medewerkers enthousiasme te verhogen.

Als CX consultant heeft ze verschillende bedrijven in de energie, zorg, finance, verzekering en whole sale, met CX strategieën en methodes geholpen om daadwerkelijk vanuit de klant te ontwerpen en verbeteren. De customer journey stond daarin vaak centraal. Silo’s doorbrekend en met veel enthousiasme wist ze altijd weer een mooi resultaat neer te zetten, en CX professionals naar een hoger niveau te brengen met een mentorship programma.

Met haar eigen bedrijf, NeXt2Y zet ze deze koers door voor meer klant en medewerker enthousiasme, als interimmer, consultant en facilitator van journey, propositie design en persona workshops. Of als CX mentor voor individuele CX (to be) professionals, die wat sparring kunnen gebruiken.

Wat vinden anderen van Manon?

Manon staat bekend om haar enthousiasme, energie en verbindende kracht, waardoor ze snel vertrouwen van mensen wint en ze succesvol meeneemt in positieve veranderingen.

Esther Baltes, Senior Experience en Loyalty Manager bij Menzis.

“Manon is een betrouwbare en positieve professional die al snel voelt als een collega. Ze brengt structuur, scherpte in ideeen en een waardevol eindresultaat. In dat eindresultaat staat de klant centraal. Zo krijgen we als organisatie inzicht in de echte drijfveren en uitdagingen van de klant. In de oplossingen die we gezamenlijk bedenken kijken we naar laag hangend fruit met hoge impact voor de klant en lange termijn plannen die aansluiten bij de visie van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat de resultaten vaak snel toepasbaar zijn en direct efficientie en effectiviteit opleveren en tegelijkertijd voeding bieden voor verdere optimalisaties op langere termijn. Daarnaast is Manon een prettige samenwerker: geinteresseerd, vriendelijk en een harde werker. Met deze eigenschappen is ze een waardevolle sparringspartner en helpt ze mij om mijn professionaliteit verder te ontwikkelen.”

Marcko Willemsen, Customer & Patient Partner bij Roche Diagnostics Nederland.

“Bij Vattenfall heb ik Manon meegemaakt in 2 verschillende rollen, namelijk als Directeur Marketing en als Manager Customer Experience. Manon is een hele fijne mensgerichte manager met oog voor de groei en ontwikkeling van haar teamleden. Ze staat voor haar team en weet het team te motiveren naar het beste resultaat voor de klant.
Het continu verbeteren van de klantbeleving was ook haar drijfveer als Manager Customer Experience bij Nuon. Altijd op zoek naar mogelijkheden om het voor de klant beter of prettiger te maken, bijvoorbeeld door het inzichtelijk maken van customer journey’s en het meten van de klantbeleving.
Dus ben je op zoek naar een klantgerichte customer experience manager met hart voor haar medewerkers dan moet je Manon zeker uitnodigen voor een kop koffie.”

Aline Oosterhof, Freelance Project Manager Communications.

“Manon is een hele betrokken manager: niet alleen is ze betrokken bij haar mensen, maar ook sterk bij de inhoud. Als doorgewinterde CX-expert heeft ze een passie voor innovatie en het bedenken en opzetten van nieuwe concepten. Hierbij staat de klant en het verbeteren van de klantbeleving altijd op 1. Maar boven alles is Manon een onwijs slimme en fijne collega om te hebben. Ze vertrouwt haar teamleden, geeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid en daagt je uit om boven jezelf uit te stijgen.  Ik heb met erg veel plezier in haar team gewerkt en kan het simpelweg iedereen aanraden om met Manon te werken. Ze is een topper!”

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *