Frederique Kamp

Tariefindicatie: € 155-175

Frederique is een ervaren CX professional, spreker en sparrings partner voor directie met een drive voor continue verbetering door het toepassen van Agile principes en praktijken. Haar primaire focus hierbij? Het maximaliseren van organisatie focus en waarde. Frederique bekijkt verbetermogelijkheden altijd vanuit het grotere plaatje. Teams en directie helpen om meer klantgericht, waarden gericht en wendbaar te worden is stap één. Maar ook de besturing vanuit directie en management moet veranderen om écht impact te kunnen maken.
Frederique is een authentiek, pragmatisch, open en eerlijk persoon die jouw organisatie van A-Z in beweging zet om dingen voor elkaar te krijgen.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Frederique is een ervaren CX professional, met een drive voor continue verbetering door het toepassen van Agile principes en methodieken. Haar primaire focus hierbij? Het creëren van focus en sturen op waarde. Frederique verbindt de waarde-sturende en waarde-creërende organisatieonderdelen met elkaar. Zij combineert de transformatie van directie en management met het transformeren van teams om meer klantgericht, data-driven en wendbaarder te worden. Deze combinatie zorgt voor impact en creëert flow in de gehele organisatie.

Frederique is authentiek, pragmatisch, open en eerlijk. Ze combineert strategische visie en vertaling van customer experience met het inrichten van performance en portfolio management, zodat management teams een goeie heartbeat ontwikkelen en scherp aan de wind de uitgezette koers kunnen varen. Haar uiteindelijke doel: een mooi bedrijfsresultaat en duurzame business neer te zetten door customer experience en agile te combineren. Daarnaast is ze gecertificeerd team coach en CX expert (CCXP). Ze combineert deze zakelijke en zachte kant graag in haar opdrachten. Passie en inspiratie brengt Frederique ook graag over door het podium te pakken en key note speeches te geven. In haar vrije tijd zeilt ze graag, ook daar is optimaal koershouden voor haar de interessantste uitdaging.

Wat zeggen anderen over Frederique:

‘Frederique just has shown us the holistic product we have been looking for’ – presenting the design of a new data service in working capital. Konstantin Zabrodski – CFO, SIBUR

‘Frederique heeft een bijzondere energie die de bank in haar transformatie goed kan gebruiken.’ CIO WholesaleBank ING

‘Frederique weet met passie haar kennis en ervaring over klantgericht organiseren aan collega’s over te brengen. Door haar energie inspireert ze collega’s en zet positief en creatief aan tot transformatie.’ Tribe Lead Cash Management ING

Neem contact op met Frederique voor meer specifieke informatie over haar ervaring en achtergrond.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *