Jochem van Beek

Tariefindicatie: € 110-135

Jochem is inzetbaar als interim-manager, programma-manager, team-coach, change-manager, strategisch marketeer én voor het echt realiseren van de gewenste verandering. Hij heeft veel kennis en internationale ervaring binnen verschillende grote en complexe organisaties op het gebied van: strategie en implementaties, Marketing & Sales, CX, change-management, nieuwe werkwijze introduceren (Agile), people-management, marketing, management en team-coaching.

Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Jochem van Beek

Jochem is zowel technisch (Ing.) als bedrijfskundig (Drs.) opgeleid. Hij heeft meerdere transformaties doorgevoerd en heeft veel kennis en internationale ervaring binnen verschillende  grote en complexe organisaties op het gebied van: strategie en implementaties, Marketing & Sales, CX, change-management, nieuwe werkwijze introduceren (Agile), people-management, marketing, management en team-coaching.

 

Jochem is zelfstartend, vindt snel zijn weg en legt makkelijk contacten binnen de gehele organisatie. Gesprekspartner voor elk niveau. Hij brengt structuur aan, kan goed prioriteren en weet medewerkers in hun kracht te zetten. Hij heeft altijd focus op verbinding met de klant, de medewerker en niet te vergeten: de organisatiedoelstellingen.

 

Jochem is inzetbaar als interim-manager, programma-manager, team-coach, change-manager, strategisch marketeer én voor het echt realiseren van de gewenste verandering.

"*" geeft vereiste velden aan

Soms bellen we voor verduidelijking van je aanvraag
Weet je een startdatum al (optioneel)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

0 antwoorden

Schrijf een review

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *